MIRËSEVINI NË SHKODRA BETON INERT!

Kompania ” Shkodra Beton-Inert” ka si aktivitet kryesor ndërtimet civile dhe ekonomike, tregëtimin e betonit dhe inerteve të dimensioneve të ndryshme dhe tregëtimin e materialeve të ndërtimit. Gjithashtu ne prodhojmë beton të markave të ndryshme, me një teknologji bashëkohore dhe cilësi të lartë, bazuar në normat europiane BS – EN 206.

null

PRODHIM BETONI

null

PRODHIM INERTESH

null

MAKINERI

null

NDËRTIME CIVILE

null

NDERTIM RRUGE

null

TRANSPORT

PUNIMET TONA

22638933_773116229556996_6629469642727358464_n
22857911_323714011435802_7987287522877112320_n
22639149_163937040859080_381021830321799168_n
22708764_2054241278137298_5806345508410621952_n
22639290_1679698072060534_1053321621034500096_n
22860376_695049470691786_507952712512438272_n
22858219_370025146785863_5877377640351924224_n
22793929_634891863566657_1881693286263947264_n
null

Ekspertë & Profesionalizëm

Shkodra Beton – Inert vjen pranë cdo klienti me një skuadër ekspertësh për të përmbushur cdo projekt.

null

Cilësi e Lartë

Ne sigurohemi që cdo projekt të realizohet me cilësi të lartë në procesin e punës dhe në materiale.

null

Suport i Vazhdueshëm

Cdo projekt i realizuar nga Shkodra Beton Inert shoqërohet me një suport të vazhdueshëm për klientin.